آموزش کوفته مرغ

آموزش کوفته مرغ,مواد لازم : 500 گرم مرغ چرخ کرده نرم دو لیوان برنج آبکش ساده و سرد یکعدد تخم مرغ پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ نمک و فلفل سیاه پودر گلسرخ 1/4 ق چ زردچوبه ز

آموزش کوفته مرغ

کوفته مرغ ,مواد لازم کوفته مرغ

کوفته مرغ 

مواد لازم :
500 گرم مرغ چرخ کرده نرم
دو لیوان برنج آبکش ساده و سرد
یکعدد تخم مرغ
پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ
نمک و فلفل سیاه
پودر گلسرخ 1/4 ق چ
زردچوبه
زعفران دم کرده دو ق غ
قلم دارچین یک تکه
پودر ادویه مخصوص سفره خونه یک ق چ
ادویه مخلوط خورشی ( سفره خونه ای ) یک ق چ
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
آلو برای هر نفر 5 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1/8 یکعدد
روغن
برای تزیین :
هویج و جعفری و
فلفل سبز و گوجه فرنگی مینیاتوری و زیتون سیاه
طرز تهیه : برنج را با ادویه ها و زعفران دم کرده و نمک و فلفل چرخ کنید و سپس با گوشت مرغ چرخکرده و تخم مرغ باهم مخلوط کرده و با هم ورز میدهیم . اگر مایه زیاد چسبناک شد مقدار یک تا 2 ق غ آرد نخودچی داخل مایه اضافه کنید .

ورز دهید و بعد به اندازه توپ تنیس آنرا در دست قلقلی کنید.

با مقداری روغن کوفته قلقلی ها تقت دهید زیاد سرخ نشود . سپس در ظرفی پیاز داغ عسلی تهیه کرده و بعد زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و رب را بیافزایید تا رنگ باز کند و اکنون به اندازه دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید بجوشد .

رمز و راز مصرف رب گوجه فرنگی در غذاها
سپس حرارت آن را کم کنید و کوفته ها را داخل قابلمه قرار دهید . آلو ها و فلفل دلمه را اضافه کنید . اجازه دهید با در باز کم کم ملایم بجوشد .سپس کوفته ها را به ارامی برگردانید . اکنون در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید کوفته ها بپزند .

پس از پختن میتوانید آب کوفته را با نان ترید کرده و با ترشی های دلخواه سرو کنید .

مطالب مرتبط با آموزش کوفته مرغ