آموزش آشپزی | انواع آشپزی

آموزش آشپزی | انواع آشپزی,آشپزی برترین ها با هزاران دستور و برنامه غذایی متنوع شما را به بازدید از سایت دعوت می نماید - آموزش آشپزی , سایت آشپزی ,سفره آرایی,طرز تهیه,طرز پخت ...

طرز تهیه عدس پلو خوشمزه

طرز تهیه عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو

مواد لازم برای تهیه عدس پلو

1- عدس = 1 لیوان

2- برنج = 3 لیوان

3- کشمش = 1 لیوان

4- گوشت چرخ کرده = 300 گرم

5- پیاز = 2 عدد

6- سیر = 3 حبه

7- زعفران دم کرده = 3 قاشق غذاخوری

8- کره و نمک و فلفل = به مقدار لازم

طرز تهیه برنج عدس

طرز تهیه عدس پلو

در ابتدا برنج را  قبل از پخ ، یکی دو ساعت خیس کنید سپس برنج را همراه با نمک داخل قابله بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید بعد از پخت برنج، آن را با آب سرد آبکش کنید.(برنج باید به گونه ای باشد که زمانی کهآن را بین دو انگشت فشار می دهید نرم باشد ).

بهتر است عدس را از شب قبل خیس کنید برای پخت، آن را همراه با دو لیوان آب روی شعله گاز قرار دهید و منتظر بمانید تا پخته شود در صورتی که آب عدس تمام شد و پخته نشد کمی به آن آب اضافه کنید.

حالا نوبت به پیاز می رسد یکی از آنها را خرد کنید سرخ کنید و سپس عدس پخته شده را به آن اضافه کنید و آن را همراه با نمک و فلفل تفت دهید و از روی شعله بردارید.

ته قابله را روغن بریزید و به سلیقه خودتان سیب زمینی یا نان لواش قرار دهید، برنج و مخلوط کشمش را لایه لایه داخل قابلمه بریزید در پایان نصف لیوان مخلوط روغن و آب به آن اضافه کنید و قرار دهید تا دم بکشد.

در این زمان که برنج شما در حال دم کشیدن هست به سراغ آماده سازی مخلوط گوشت می رویم ، یک پیاز دیگر را خرد کنید و در روغت تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت پخته شود و تغییر رنگ دهد و کشمش که یک ساعت در آب خوب خیس خورده را اضافه کنید و در ادامه طبق سلیقه به آن نمک ، فلفل ، دارچین و... اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

بعد از این که عدس پلوی شما آماده شد داخل ظرف بکشید و روی آن را با برنج زعفرانی و مایه گوشت تزیین کنید.

نکته : برای تهیه برنج زعفرانی مقداری از برنج را با زعفران دم شده مخلوط کنید.

نکته : شما می توانید به جای استفاده از گوشت چرخ کرده از قارچ همراه با گوشت پخته شده یا مرغ تکه تکه شده و یا گوشت قلقلی شده استفاده کنید.

نوش جان

طرز تهیه خورشت قیمه خوشمزه

طرز تهیه خورشت قیمه

طرز تهیه خورشت قیمه خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه

1- لپه = 200 گرم

2- گوشت خورشتی = نیم کیلو

3- لیمو عمانی = 5 عدد

4- سیب زمینی = 400 گرم

5- پیاز = 2 عدد

6- رب گوجه فرنگی = 2 قاشق غذاخوری

7- نمک، فلفل و زردچوبه = به مقدار لازم

8- روغن = به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت قیمه خوشمزه

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه

در ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کنید و همراه با مقدار کمی روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. سپس لپه را شسته. و گوشت را به صورت قطعه قطعه خرد کنید و همراه با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در زمان تفت دادن به اندازه کافی زردچوبه و فلفل به مواد اضافه کنید. زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد، مقداری آب به آن اضافه کنید و قرار دهید با شعله ملایم پخته شود. بعد از گذشت یک ساعت، لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و به خورشت قیمه ی خود اضافه کنید. سپس حرارت شعله زیر ظرف را کم کنید تا خورش به آرامی و صبوری بپزد و خوب جا بیفتد. در پایان کار پخت خورشت قیمه  ، رب گوجه فرنگی و نمک را به آن اضافه کنید. زمانی که خورشت به روغن افتاد و مواد خورشت به صورت کامل پخته شد، شعله را خاموش کنید.
هم چنین شما از قبل یا بعد از پخت می توانید سیب زمینی ها را پوست کنده و یه صورت خلال خرد کنید و با روغن داغ در تابه سرخ کنید. بعد از این که خورشت را در ظرف ریختید، سیب زمینی های سرخ شده را بر روی آن بریزید (یا اینکه شما می توانید قبل از ریختن خورشت در ظرف ، سیب زمینی ها را در آن بریزید و هم بزنید تا کاملا سیب زمینی ها درون قیمه مخلوط شود ).

نکته : در صورت علاقه شما می توانید مقدار بسیار کم دارچین به خوشت قیمه خود اضافه کنید.

نکته : هم چنین می توانید برای زیبایی و تزئین خورشت در میهمانی ها ، مقداری از سیب زمینی را مطابق با سلیقه خود به صورت گل یا هر شکل دیگری تزیین کنید.

صفحات آموزش آشپزی | انواع آشپزی


تعداد صفحات : 15